Zwemdiploma zoekt logopedist…..want ik zwem in het werk!

Zwemdiploma zoekt logopedist…..want ik zwem in het werk!

,

Bedrijf: MeerInZicht

Datum: 26 september 2019

Plaats: Zoetermeer

Link: http://www.logopediemeerinzicht.nl

Beschrijving:

Mijn praktijk die gevestigd is in de wijk Meerzicht, in Zoetermeer, is opzoek naar een warme, enthousiaste, creatieve, gezellige, zelfstandige logopedist.

Mijn cliënten bestaan vooral uit kinderen (peuters en basisschool) problematiek:  TOS, articulatie, lees en spellingsproblematiek etc. maar ook volwassenen; stem en dysfagie/ afasie. De praktijk is gelegen in een wijk met veel scholen en een gezondheidscentrum er zijn goede contacten gelegd met scholen en kno-artsen/ huisartsen.

 

Wie oh, wie wil als ZZp-er;  Zeer-Zelfstandige- persoonlijke logopedist, voor 2 dagen in mijn leuke praktijk komen werken.

Uitbreiding behoort tot de kansen. Je kunt zo aan de slag, de praktijk is gevuld zowel met cliënten als met heel veel materiaal!!  Maatschap, huren, of andere ideeën, het is mogelijk!

 

Wanneer begin jij voor jezelf?

 

Reacties kun je mailen naar: info@logopediemeerinzicht.nl

 

Of neem een kijkje op de website: www.logopediemeerinzicht.nl

Over ons

De NVLF is dé beroepsvereniging van en voor logopedisten in Nederland. We behartigen de belangen van alle 6000 leden die bij ons zijn aangesloten.

NVLF
Postbus 75
3440 AB Woerden

E: logopedie@nvlf.nl
W: www.nvlf.nl
T: 0348-457070

Social media

Contact

Performis BV verzorgt in opdracht van de NVLF de plaatsing van rubrieksadvertenties in Vraag & Aanbod. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Performis BV
Postbus 2396
5202 CJ 's-Hertogenbosch

E: vraagenaanbod@performis.nl
W: www.performis.nl
T: 073-6895889