Praktijkruimte te huur

Praktijkruimte te huur

Bedrijf: Fysio-Actief

Datum: 5 september 2017

Plaats: Arnhem

Beschrijving:

Beste collega,

Voor onze fysiotherapiepraktijk in Arnhem zijn we per direct op zoek naar een logopediste die zich zelfstandig wilt vestigen en onze team wil komen versterken. We zijn een kleine praktijk die bestaat uit 3 fysiotherapeuten en 1 psycholoog. Onze kaakfysiotherapeute wil nauw samenwerken met een logopediste. Nu verwijzen wij onze patiënten naar andere parktijken voor behandelingen, maar vinden het fijn als wij hun intern kunnen doorverwijzen, zodat er makkelijker samengewerkt kan worden. De behandelruimte kan gehuurd worden voor maximaal 3 hele dagen, inclusief de zaterdag.

Wat bieden wij:
Een mooie behandelruimte. Een fijne werksfeer met leuke jonge collega’s. Vrije ruimte om uw eigen patiënte kring op te bouwen en te behandelen. Wij zijn een jong team, die passie heeft voor zijn vak, waarbij de patiënt centraal staat. U heeft de mogelijkheid om met andere disciplines in de pand samen te werken. Overige bedrijven in onze pand: kinderpsychologen, autistencentrum en een chiropractor. Voldoende en gratis parkeerplekken op het terrein.

Kosten praktijkruimte:
55 euro per dag (8 uur) of 30 euro per dagdeel (4 uur).

Spreekt onze aanbod u aan, stuur ons dan een e-mail naar info@fysio-actief.eu. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Hopen u te mogen verwelkomen in onze team!

Vriendelijke groeten,

Team Fysio-Actief Arnhem
Utrechtseweg 290 6812 AR Arnhem
026-3514832
www.fysio-actief.eu

Over ons

De NVLF is dé beroepsvereniging van en voor logopedisten in Nederland. We behartigen de belangen van alle 6000 leden die bij ons zijn aangesloten.

NVLF
Postbus 75
3440 AB Woerden

E: logopedie@nvlf.nl
W: www.nvlf.nl
T: 0348-457070

Social media

Contact

Performis BV verzorgt in opdracht van de NVLF de plaatsing van rubrieksadvertenties in Vraag & Aanbod. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Performis BV
Postbus 2396
5202 CJ 's-Hertogenbosch

E: vraagenaanbod@performis.nl
W: www.performis.nl
T: 073-6895889