Praktijk ter overname

Praktijk ter overname

Bedrijf: Logopediepraktijk Nicky Meursing

Datum: 8 november 2019

Plaats: Schoonoord

Beschrijving:

TER OVERNAME AANGEBODEN

LOGOPEDIEPRAKTIJK

HOOFDLOCATIE: SCHOONOORD

Het betreft een zelfstandige eenmanszaak. Op dit moment is er een hoofdlocatie gelokaliseerd in het gezondheidscentrum (de behandelkamer grenst aan wooncentrum Ellertsveld) te Schoonoord en vijf nevenlocaties. De praktijk heeft een portfolio met patiënten van alle leeftijden, een allround
praktijk.

De praktijk heeft momenteel contact en samenwerkingen met de collega in de buurt, (para-)medici, kindercentra’s, leerkrachten en

Er wordt momenteel gewerkt met Evry software. De praktijk is uitgerust met o.a. de Celf 4 en de nieuwe versies van de Schlichting taaltesten. Tevens is er voldoende up-to-date behandel materiaal.

De praktijk is in 2010 gestart en laat door de jaren heen een zeer goeie groei zien. Momenteel zijn er 3 goed gevulde praktijkdagen maar dit kan gemakkelijk worden uitgebreid. De uitbreidingsmogelijk zijn er zowel in fysieke locaties als omzetmatig zijn zeer zeker mogelijk.

MEER INFORMATIE:

Over ons

De NVLF is dé beroepsvereniging van en voor logopedisten in Nederland. We behartigen de belangen van alle 6000 leden die bij ons zijn aangesloten.

NVLF
Postbus 75
3440 AB Woerden

E: logopedie@nvlf.nl
W: www.nvlf.nl
T: 0348-457070

Social media

Contact

Performis BV verzorgt in opdracht van de NVLF de plaatsing van rubrieksadvertenties in Vraag & Aanbod. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Performis BV
Postbus 2396
5202 CJ 's-Hertogenbosch

E: vraagenaanbod@performis.nl
W: www.performis.nl
T: 073-6895889