Praatplan, Samen een sterke stem!

Praatplan, Samen een sterke stem!

Bedrijf: Praatplan, Samen een sterke stem!

Datum: 8 november 2019

Plaats: Heel Nederland

Link: https://vimeo.com/300944991

Beschrijving:

Januari 2000 is een mijlpaal in het leven van logopedist Maaike Hendriks: het begin van haar eigen logopediepraktijk in Gezondheidscentrum Didam. Een bloeiende praktijk die staat voor hoogwaardige logopedische zorg en persoonlijke aandacht. De afgelopen jaren is ‘Praatjuf’ dan ook uitgegroeid met praktijken in Angeren, Bemmel, Huissen, Nijmegen en Arnhem.

Januari 2019 is het tijd voor een nieuwe grote stap in het leven van Maaike Hendriks. Samen met haar man Ivo lanceert zij een uniek initiatief: ‘Praatplan’, de eerste Nederlandse franchiseformule voor logopediepraktijken. De succesformule Praatjuf, die in de regio Arnhem-Nijmegen de hoge waardering van 9,3 scoort, wordt daarmee landelijk uitgerold.

Deelname:

Je hebt de hbo Logopedie gevolgd en het diploma behaald. Je bent naast logopedist ook praktijkhouder en volgt regelmatig cursussen om de benodigde punten te halen. Je bent geaccrediteerd en staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Jouw persoonlijkheid

Jij bent een open mens en hebt er zin in om je verder te ontwikkelen. Je stelt je onbevangen op naar andere Praatjuf-partners. Iedere Praatjuf werkt immers in een uniek gebied en informatie kan in vertrouwen worden gedeeld. Als Praatjuf weet je gewoon dat je veel van elkaar kunt leren en samen sterker bent.

Jouw logopediepraktijk(en)

Je hebt als praktijkhouder één of meer praktijken met een (gezamenlijke) omzet groter dan €100.000 euro of hebt de ambitie om daar op korte termijn naar toe te groeien. Je bent bij voorkeur gevestigd in een gezondheidscentrum (of jouw praktijk bevindt zich in de nabijheid hiervan). Je werkt samen met zorgverleners, contactpersonen op scholen en andere belanghebbenden.

Jouw medewerkers

Jouw medewerkers (logopedistes) hebben eveneens de hbo Logopedie gevolgd en het diploma behaald. Zij volgen regelmatig cursussen om de benodigde punten te halen, zijn geaccrediteerd en staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Het pakket

Het Praatplan pakket dat wij aanbieden kun je vinden op

www.praatplan.nl

Bereken direct je voordeel!

Op de Praatplan website is een handige calculator om je voordeel te kunnen berekenen.

praatplan.nl/bereken-je-voordeel

Ons kennismakingstraject

Ben jij enthousiast geworden over het ondernemerschap via Praatplan? Dan gaan we graag met je in gesprek. Wij zijn nieuwsgierig naar jou en jij wilt vast ook meer over ons weten. Ons kennismakingstraject is er dan ook op gericht om elkaar beter te leren kennen!

Voor meer informatie:

0481 – 471112
info@praatplan.nl
Contactpersoon: Ivo Hendriks

Over ons

De NVLF is dé beroepsvereniging van en voor logopedisten in Nederland. We behartigen de belangen van alle 6000 leden die bij ons zijn aangesloten.

NVLF
Postbus 75
3440 AB Woerden

E: logopedie@nvlf.nl
W: www.nvlf.nl
T: 0348-457070

Social media

Contact

Performis BV verzorgt in opdracht van de NVLF de plaatsing van rubrieksadvertenties in Vraag & Aanbod. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Performis BV
Postbus 2396
5202 CJ 's-Hertogenbosch

E: vraagenaanbod@performis.nl
W: www.performis.nl
T: 073-6895889