Met spoed gezocht: logopedist

Met spoed gezocht: logopedist

Bedrijf: Logopedisch centrum de WeerKlank

Datum: 4 januari 2019

Plaats: omgeving Zutphen

Link: http://www.logopediedeweerklank.nl

Beschrijving:

Wij zoeken per direct 2 fijne collega’s in de vrije vestiging en het speciaal basisonderwijs

Wat bieden wij?

Een afwisselende functie in een dynamische en informele organisatie. De functie zal bij voorkeur minimaal 2 en maximaal 4 werkdagen omvatten. In 1 van de functies zal ook een dag gewerkt worden op een school voor speciaal basisonderwijs. Het eerste contract is een jaarcontract met uitzicht op een vast contract. We besteden veel aandacht aan persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. Het is een zelfstandige baan met groei- en ontwikkelingsmogelijkheden en goede arbeidsvoorwaarden.

Wie zoeken wij?

Een enthousiaste ondernemende collega die zich graag ontwikkelt en wil meewerken aan de toekomst van onze praktijk, die zelfstandig kan werken met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

  • een afgeronde Hbo-opleiding
  • registratie kwaliteitsregister Paramedici
  • ervaring in de vrije vestiging
  • willen werken volgens de richtlijnen van de kwaliteitstoets logopedie
  • in bezit van rijbewijs
  • ervaring met Incura

Wie zijn wij?

Logopedisch centrum de WeerKlank is gevestigd in Warnsveld en Gorssel. De praktijken zijn gehuisvest in gezondheidscentra waarbij we samenwerken met (kinder) fysiotherapeuten, ergotherapie, kindercoach, huisartsen e.d.

Ons team bestaat uit in totaal 4 enthousiaste all round opgeleide logopedisten. Wij behandelen uiteenlopende stoornissen waaronder adem- en stemstoornissen (nauwe samenwerking met KNO ivm stemspreekuur poli Gelre Ziekenhuis Zutphen), OMFT, spraak-taalbehandeling bij jonge kinderen, pragmatische problematiek, schisis, meertaligheid, neurologie.

Nieuwsgierig? Neem een kijkje op onze website www.logopediedeweerklank.nl Heb je interesse in deze functie? Schriftelijke reacties (graag voorzien van cv en pasfoto) kunnen gestuurd worden naar simone@logopediedeweerklank.nl

Ik hoop snel op jouw reactie!

Simone Duits

Over ons

De NVLF is dé beroepsvereniging van en voor logopedisten in Nederland. We behartigen de belangen van alle 6000 leden die bij ons zijn aangesloten.

NVLF
Postbus 75
3440 AB Woerden

E: logopedie@nvlf.nl
W: www.nvlf.nl
T: 0348-457070

Social media

Contact

Performis BV verzorgt in opdracht van de NVLF de plaatsing van rubrieksadvertenties in Vraag & Aanbod. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Performis BV
Postbus 2396
5202 CJ 's-Hertogenbosch

E: vraagenaanbod@performis.nl
W: www.performis.nl
T: 073-6895889