Logopediste

Logopediste

Bedrijf: Atlant

Datum: 10 oktober 2019

Plaats: Beekbergen

Link: https://www.atlant.nl

Beschrijving:

Wil jij een bijdrage leveren aan de complexe en uitdagende zorgvragen van onze cliënten? Ben jij leergierig én vind je het leuk om je kennis over te dragen? Atlant heeft ruimte voor een:

Logopedist (20-28 uur)

Kom jij ons team versterken?

De vakgroep Logopedie van Atlant bestaat uit 4 logopedisten. We werken nauw samen met zorgmedewerkers, diëtisten, ergotherapeuten en artsen. Daarnaast geven wij scholingen over slikken en slikproblemen aan zorgmedewerkers, vrijwilligers en leerlingen. Binnen Atlant staat leren, vernieuwen en onderzoeken steeds meer centraal. Wij zijn hier actief mee bezig door o.a. behandelmethoden en behandelvormen te beoordelen en te participeren binnen kleinschalig en  praktisch onderzoek. 

Wat ga je doen?

Je onderzoekt, behandelt en begeleidt cliënten met neurologische problematiek (ouderen, NAH, psychogeriatrie, ziekte van Huntington, syndroom van Korsakov, ziekte van Parkinson en CPV) en hun omgeving. De behandeling en begeleiding is vooral gericht op het zo lang mogelijk in stand houden van de functies van het slikken en het communiceren, en hiermee de kwaliteit van leven van de cliënt te vergroten.  

Je verstrekt informatie en advies aan cliënten en familieleden, maar ook aan externe professionals. Daarnaast geef je adviezen en instructies aan verzorgend en verplegend personeel. Je neemt deel aan het multidisciplinaire team dat samenwerkt aan de behandeling en begeleiding van de cliënt en zijn omgeving.

Wat mag je van ons verwachten?

  • Werken in een multidisciplinaire, dynamische omgeving in onze (top)verpleeg- en verzorgingshuizen
  • Mogelijkheid voor een vast contract
  • Goed maandsalaris van maximaal € 4.021,18 (CAO VVT, schaal 55) bruto per maand op fulltime basis en afhankelijk van jouw kennis en ervaring
  • Ruimte om jezelf te ontplooien, bijvoorbeeld op het gebied van onderzoek en innovatie
  • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling

Wat neem jij mee?

  • Diploma HBO Logopedie, enkele jaren ervaring is een pre
  • Bij voorkeur ervaring met het behandelen van neurologische spraak-, taal- en slikproblemen
  • Aangesloten bij Parkinsonnet is een pre
  • Ondernemend, teamplayer, zorgvuldig en zelfstandig
  • In bezit van rijbewijs B en beschikking over een auto

Wil jij verder?

Nieuwsgierig geworden? Stuur dan je actuele cv en korte motivatie tot uiterlijk  28 oktober via de knop “Solliciteren”. Passende kandidaten worden uitgenodigd voor een gesprek.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor indiensttreding (wij helpen je hier mee).

Vast al nieuwsgierig geworden naar Atlant als organisatie? Kijk dan hier: www.atlant.nl

Heb je nog vragen?

Bel of app dan naar Hedwig de Vries, directeur Behandeling & Begeleiding, tel 06-26214897

 

We horen graag jouw verhaal!

Over ons

De NVLF is dé beroepsvereniging van en voor logopedisten in Nederland. We behartigen de belangen van alle 6000 leden die bij ons zijn aangesloten.

NVLF
Postbus 75
3440 AB Woerden

E: logopedie@nvlf.nl
W: www.nvlf.nl
T: 0348-457070

Social media

Contact

Performis BV verzorgt in opdracht van de NVLF de plaatsing van rubrieksadvertenties in Vraag & Aanbod. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Performis BV
Postbus 2396
5202 CJ 's-Hertogenbosch

E: vraagenaanbod@performis.nl
W: www.performis.nl
T: 073-6895889