Logopedist Revalidatiegeneeskunde

Logopedist Revalidatiegeneeskunde

Bedrijf: Amsterdam UMC

Datum: 13 maart 2019

Plaats: Amsterdam

Link: https://werkenbijamc.nl/vacatures/logopedist-revalidatiegeneeskunde/

Beschrijving:

Logopedist Revalidatiegeneeskunde

Wat ga je doen

Als logopedist onderzoek, diagnosticeer, consulteer en behandel je (jonge) kinderen in de leeftijd van 0-10 jaar oud binnen de afdeling Revalidatie en/of binnen één van de afdelingen of behandelteam van het Emma kinderziekenhuis (neonatologie, zuigelingen, kinderchirurgie, kinderIC, acute opname, pediatrie, tieners). De grootste groep kinderen is jonger dan 4 jaar. De problematiek van deze kinderen wordt veroorzaakt door een diversiteit aan diagnoses: aangeboren en niet-aangeboren hersenletsel, prematuriteit, aangeboren afwijkingen aan maag-darmstelsel, aangeboren afwijkingen in het mond-keelgebied en het gelaat, ontwikkelingsproblematiek, stoornissen aan hart en/of longen.
Je voert vakkundig logopedische activiteiten uit (gericht op dysfagie, dysarthrie, communicatieproblemen) in afstemming met het kind en zijn ouders/verzorgers en andere disciplines zoals betrokken teamgenoten, verpleegkundigen, artsen, diëtisten, psychologen. Hierbij wordt steeds gezocht naar een zo optimaal mogelijk functioneren van het kind in het dagelijks leven. Het geven van logopedische adviezen aan alle betrokkenen rondom het kind speelt hierbij een belangrijke rol. Het geven van scholing en coaching aan medewerkers en collega’s binnen en buiten de ziekenhuis setting is eveneens een belangrijk onderdeel van het takenpakket. Eventuele deelname aan wetenschappelijk onderzoek maakt deel uit van de academische setting.

De vacature staat uit voor twee logopedisten, een ervaren en een beginnend logopedist. Beide zullen 18 uur per week aan de slag op de afdeling revalidatie.

Wat we van je verwachten

 • Je stelt je (pro-)actief en betrokken op en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent duidelijk en tactisch met aanpassingsvermogen aan mensen uit alle lagen van de bevolking
 • Je beschikt over een goed ontwikkeld empathisch vermogen en in de samenwerking sta je open voor andere zienswijzen.
 • Je bent op ontwikkeling gericht en houdt vakliteratuur bij.
 • Je hebt een afgeronde HBO logopedie opleiding en registratie in het kwaliteitsregister logopedie.
 • Ervaring in het behandelen van (jonge) kinderen met (niet-) aangeboren hersenletsel in een klinische setting en/of revalidatie setting.
 • Aanvullende specialisatie preverbale logopedie.
 • Een W.O. master diploma strekt tot aanbeveling.

Waar ga je werken

Op de afdeling revalidatie van het Amsterdam UMC, locatie AMC (Meibergdreef) werken ongeveer honderd mensen, waaronder 11 revalidatieartsen, 3 AIOS revalidatiegeneeskunde, 8 senior-onderzoekers en een grote groep paramedici (o.a. fysiotherapeuten, ergotherapeuten, maatschappelijk werkers en psychologen). De afdeling heeft drie gespecialiseerde behandelteams waarin alle zorgactiviteiten zijn ondergebracht: het Neuroteam, Ortho-traumateam en het Kinderteam. Het kinderteam van de afdeling Revalidatie bestaat uit een paramedisch leidinggevende, revalidatieartsen, kinderfysiotherapeuten, ergotherapeuten, een maatschappelijk werker en een preverbaal logopedist

Wat we je bieden

Wij bieden je ruime gelegenheid tot ontplooiing, verdieping en verbreding, extra scholing en een plek om te groeien! Werken bij Amsterdam UMC, locatie AMC, betekent werken in een inspirerende en professionele omgeving waar ontwikkeling, in alle opzichten, wordt gestimuleerd.

 • Het salaris bedraagt maximaal € 3.969,- bruto per maand op basis van 36 uur (schaal 9 CAO UMC)
 • Het salaris is exclusief eventuele toeslagen voor onregelmatige diensten, vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,3%).
 • Wij bieden in eerste instantie een aanstelling voor 12 maanden, met uitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren.
 • Naast uitstekende bereikbaarheid met het OV, heeft locatie AMC ook meer dan voldoende parkeerplaatsen voor medewerkers.
 • Pensioen wordt opgebouwd bij het ABP. Locatie AMC draagt een groot deel van de premie bij (70%).
 • Wij hebben een zeer actieve personeelsvereniging en organiseren verschillende (sportieve) activiteiten en evenementen door het jaar heen.

Kijk voor een overzicht van al onze andere arbeidsvoorwaarden op www.werkenbijamc.nl/arbeidsvoorwaarden.

Laten we kennis maken

Wil je direct solliciteren? Gebruik dan de knop ‘solliciteren’ op deze pagina.
Wil je eerst meer informatie? Neem dan gerust contact op met Michael van der Ouderaa (Manager Revalidatiegeneeskunde), via 020 – 56 62918 of m.j.vanderouderaa@amc.uva.nl.

Wij zien uit naar onze kennismaking!

Solliciteren

Een screening kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. Toegang tot DigiD is hiervoor noodzakelijk.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over ons

De NVLF is dé beroepsvereniging van en voor logopedisten in Nederland. We behartigen de belangen van alle 6000 leden die bij ons zijn aangesloten.

NVLF
Postbus 75
3440 AB Woerden

E: logopedie@nvlf.nl
W: www.nvlf.nl
T: 0348-457070

Social media

Contact

Performis BV verzorgt in opdracht van de NVLF de plaatsing van rubrieksadvertenties in Vraag & Aanbod. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Performis BV
Postbus 2396
5202 CJ 's-Hertogenbosch

E: vraagenaanbod@performis.nl
W: www.performis.nl
T: 073-6895889