Logopedist – 16 tot 32 u/pw

Logopedist – 16 tot 32 u/pw

Bedrijf: Magentazorg

Datum: 13 september 2019

Plaats: regio Noord-Kennemerland

Link: https://magentazorg.easycruit.com/vacancy/application/send/2367767/145075?iso=nl

Beschrijving:

Logopedist – 16 tot 32 u/pw

Voor ons logopedieteam binnen Magentazorg zijn wij op zoek naar een enthousiaste Logopedist. Aanvang per direct. Interesse in deze functie? Dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk jouw CV en motivatie.

Solliciteren

Magentazorg is een zorgorganisatie in de driehoek Bergen-Heerhugowaard-Alkmaar (regio Noord-Kennemerland). Wij bieden voornamelijk zorg en ondersteuning aan ouderen en zijn gespecialiseerd in psychogeriatrie: zorg voor mensen met dementie. Deze zorg en ondersteuning bieden we in de thuissituatie (Actiezorg) en in twaalf woonzorglocaties (Magentazorg). Magentazorg biedt ook specialistische ondersteuning en behandelingen aan ouderen (Behandelzorg). Uitgangspunt van de zorg- en dienstverlening van Magentazorg is de persoonlijke levenssituatie van de cliënt. Bij Magentazorg werken ruim 1.500 medewerkers en 800 vrijwilligers. Kijk voor meer informatie op www.magentazorg.nl

Expertise centrum behandeling en revalidatie: De medische dienst is onderdeel van het expertisecentrum behandeling en revalidatie. Bij de medische dienst werken naast specialisten ouderengeneeskunde, basisartsen, verpleegkundig specialisten en praktijkverpleegkundigen. Ook het medisch secretariaat is onderdeel van de medische dienst. Het expertise centrum bestaat verder uit oefen-/ fysiotherapeuten, psychomotore therapeut, muziektherapeut, ergotherapeuten, logopedisten, psychologen en diëtisten.

Taken:

Als logopedist binnen Magentazorg ben je bezig met het onderzoeken, behandelen, begeleiden van en adviseren aan zowel somatische als psychogeriatrische bewoners of revalidanten. Werkzaamheden ten behoeve van eerstelijns cliënten behoren tot de mogelijkheden. Functie-eisen:

 • Je bent in het bezit van een diploma logopedie, bij voorkeur aangevuld met enige jaren ervaring;
 • Je hebt specifieke kennis op het gebied van neurologische taal- en spraakstoornissen en stem-, slik- en gehoorstoornissen;
 • Je bent bij voorkeur DTL geschoold;
 • Je bent bij voorkeur ingeschreven in het register afasie.
 • Je kunt werken volgens de richtlijn dossiervorming van de NVLF;
 • Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de logopedie;
 • Je hebt een flexibele instelling;
 • Je kunt zelfstandig werken;
 • Je kunt functioneren in een multidisciplinair team;
 • Je hebt goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
 • Je bent in bezit van rijbewijs B en in bezit van eigen auto;
 • Je bent in staat om actief, verbindend en oprecht te denken en te handelen.

Wij bieden:

Een collegiale werksfeer in een organisatie die sterk in beweging is.

Arbeidsvoorwaarden conform de CAO verpleeg-, verzorgingshuizen en thuiszorg (FWG 55) minimaal €2.533,15 en maximaal €4.021,18 bij een fulltime dienstverband.

Informeren & Reageren:

Voor meer informatie over de vacature kun je bellen met Elizabeth Wansink, productlijn coördinator via tel.: Tel. 06-82557456. Interesse? Solliciteer direct via eenbaan@magentazorg.nl

Over ons

De NVLF is dé beroepsvereniging van en voor logopedisten in Nederland. We behartigen de belangen van alle 6000 leden die bij ons zijn aangesloten.

NVLF
Postbus 75
3440 AB Woerden

E: logopedie@nvlf.nl
W: www.nvlf.nl
T: 0348-457070

Social media

Contact

Performis BV verzorgt in opdracht van de NVLF de plaatsing van rubrieksadvertenties in Vraag & Aanbod. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Performis BV
Postbus 2396
5202 CJ 's-Hertogenbosch

E: vraagenaanbod@performis.nl
W: www.performis.nl
T: 073-6895889