Logopediepraktijk voor Kinderen zoekt logopedist

Logopediepraktijk voor Kinderen zoekt logopedist

Datum: 30 augustus 2017

Plaats: Baarn

Beschrijving:

Logopediepraktijk voor Kinderen in Baarn zoekt een enthousiaste en gedreven collega voor 4 á 5 dagdelen.

Als gespecialiseerde kinderpraktijk heeft onze praktijk een regionale functie en zien we veel kinderen met (complexe) spraak- en taalproblematiek. De vier logopedisten in de maatschap hebben daarnaast elk hun eigen specialisaties, waaronder stotteren, preverbale logopedie, OMFT en het werken met kinderen met bredere ontwikkelingsproblematiek. Er is tevens expertise op het gebied van dysfatische ontwikkeling, autisme, schisis, syndroom van Down en stemproblemen.

In onze praktijk staat het kind centraal en betrekken wij de directe omgeving bij de behandeling. Indien nodig werken we samen met andere disciplines en betrokkenen, waarbij het algeheel welbevinden van het kind voorop staat.

Vanwege het vertrek van één van de logopedisten zoeken wij per 1 januari 2018 een enthousiaste logopedist die stevig in de schoenen staat en die het geweldig vindt om met kinderen te werken. Kennis op het gebied van fonologische stoornissen, communicatieve taaltherapie en met name OMFT is een pré.

Voor meer informatie of je sollicitatie met CV kan je tot 25 september 2017 mailen naar: praktijk@logopedievoorkinderen.nl, t.a.v. Marianne Oostinga

Over ons

De NVLF is dé beroepsvereniging van en voor logopedisten in Nederland. We behartigen de belangen van alle 6000 leden die bij ons zijn aangesloten.

NVLF
Postbus 75
3440 AB Woerden

E: logopedie@nvlf.nl
W: www.nvlf.nl
T: 0348-457070

Social media

Contact

Performis BV verzorgt in opdracht van de NVLF de plaatsing van rubrieksadvertenties in Vraag & Aanbod. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Performis BV
Postbus 2396
5202 CJ 's-Hertogenbosch

E: vraagenaanbod@performis.nl
W: www.performis.nl
T: 073-6895889