Logopedist

Logopedist

Bedrijf: De Twentse Zorgcentra

Datum: 15 november 2019

Plaats: Twente

Link: https://www.werkenbijdetwentsezorgcentra.nl/vacature/logopedist-19-454/

Beschrijving:

19.454 Logopedist Losser 16 uur

Of je nu net afgestudeerd bent of jarenlange ervaring hebt; wat het werk van een logopedist inhoudt hoeven we jou niet uit te leggen. Waarom het werken met deze doelgroep zo fantastisch is leggen we wel graag uit.

De diversiteit is nergens zo groot. De vraagt loopt uiteen, evenals de doelgroep. Cliënten van alle leeftijden en niveaus komen bij jou voor behandeling. En dat vraagt bij eenieder een andere manier van benaderen en stimuleren. Naast je expertise als logopedist moet je creatief zijn, non-verbale signalen van onbegrip kunnen lezen maar ook zelf non-verbale communicatie als gebaren, mimiek en lichaamstaal inzetten om te kunnen communiceren met cliënten met een communicatiestoornis. En hoe motiveer je cliënten die liever een half uur over het terrein fietsen dan logopedie bij jou volgen? Je moet ‘out of the box’ kunnen denken, flexibel zijn, geduldig zijn maar ook doortastend kunnen handelen.

Je bent altijd bezig met kwaliteit van leven en dat is mooi werk. Je helpt de cliënt zodat de omgeving hem beter begrijpt. Je adviseert, onderzoekt, begeleidt én behandelt op een professionele, praktische en persoonlijke manier om het communicatieve gedrag te begrijpen en te normaliseren. Je werkt hierbij multidisciplinair dus samenwerking is een belangrijk onderdeel in je dagelijkse werk. Je beweegt op verschillende levels, van contact met arts en gedragskundige tot het adviseren en begeleiden van teams. Inhoudelijk sta je stevig in je schoenen en je bent in staat je omgeving mee te nemen en te overtuigen van jouw logopedische boodschap. Daarnaast komen ook je didactische vaardigheden van pas wanneer je scholing geeft aan de omgeving van de cliënt.

De voorwaarden voor jou als professional zijn prima. We bieden je scholing en training zodat je goed toegerust bent en blijft. Natuurlijk gooien we je niet zomaar in het diepe en zijn we als vakgroep nabij om je de juiste begeleiding te geven. Daarbij kun je veel leren van ervaren collega’s. Ook bieden we je de ruimte om vernieuwende ideeën in praktijk vorm te geven. We willen de zorg professionaliseren en samen bouwen aan een fundamenteel beleid waarin jij binnen jouw expertise betrokken bent bij de ontwikkeling hiervan.

Wat wij vragen

  • Je hebt natuurlijk een hbo-diploma logopedie.
  • Je bent bekend met de laatste ontwikkelingen in de behandeling van taal- en spraakstoornissen.
  • Je bent goed thuis in de wereld van logopedisch gerelateerde digitale middelen.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en beschikt over een auto i.v.m. de ambulante vragen en de vragen uit de andere regio’s.

Wat wij bieden

  • Een aanstelling voor de duur van 12 maanden, verlenging behoort tot de mogelijkheden.
  • Je werkt gemiddeld 16 uur per week.
  • Werkdagen en tijden zijn flexibel en in overleg.
  • Een salaris van min. € 2.675,-/ max. € 3.948,- (FWG 55) bij een fulltime dienstverband conform de CAO Gehandicaptenzorg. Ook de overige arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de CAO Gehandicaptenzorg.
  • Een plek waar jij jezelf kunt blijven ontwikkelen.
  • Een meerkeuzesysteem om zelf je arbeidsvoorwaarden te kiezen, denk bijvoorbeeld aan het fietsplan, contributie sportvereniging, extra vergoeding reiskosten, extra verlof en de pc/laptop/tablet/smartphone-regeling.

VOG

De Twentse Zorgcentra is verplicht om van nieuwe medewerkers die van extern komen, een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in het bezit te hebben en een referentiecheck te hebben gedaan, alvorens een arbeidsovereenkomst wordt aangegaan. De aanvraag voor de VOG en de vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O.

Acquisitie
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Reageren kan via onderstaande link:

https://www.werkenbijdetwentsezorgcentra.nl/vacature/logopedist-19-454/

Over ons

De NVLF is dé beroepsvereniging van en voor logopedisten in Nederland. We behartigen de belangen van alle 6000 leden die bij ons zijn aangesloten.

NVLF
Postbus 75
3440 AB Woerden

E: logopedie@nvlf.nl
W: www.nvlf.nl
T: 0348-457070

Social media

Contact

Performis BV verzorgt in opdracht van de NVLF de plaatsing van rubrieksadvertenties in Vraag & Aanbod. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Performis BV
Postbus 2396
5202 CJ 's-Hertogenbosch

E: vraagenaanbod@performis.nl
W: www.performis.nl
T: 073-6895889