Leuke Collega Logopedist!

Leuke Collega Logopedist!

Bedrijf: Futura Logopediecentrum Zoetermeer

Datum: 2 augustus 2017

Plaats: Zoetermeer

Beschrijving:

Starters zijn ook van harte welkom!

Logopediecentrum Zoetermeer is op zoek naar een gediplomeerde logopedist die gemotiveerd is om 1 of 2 dagen (op donderdag en/ of vrijdag) aan de slag te gaan! Logopediecentrum Zoetermeer is centraal gevestigd in Zoetermeer en is op zoek naar een nieuwe collega. Wij zoeken een logopedist met een afgeronde HBO Logopedie diploma die zelfstandig kan functioneren en graag met kinderen werkt. Wij zoeken een logopedist die 1 of 2 dagen beschikbaar is op donderdag en/ of vrijdag. Het betreft een functie van ongeveer:

 • 8- 16 uur per week (op donderdag en/ of vrijdag)

Logopediecentrum Zoetermeer
Logopediecentrum Zoetermeer staat voor kwaliteit en persoonlijke aandacht. Wij streven naar kwaliteit in de logopediepraktijk en besteden aandacht aan details. Ook vinden wij het belangrijk om ervoor te zorgen dat iedereen zich bij ons op zijn of haar gemak voelt; zowel de logopedisten als de cliënten. Wij steven ernaar om in de praktijkruimte een warme en ontspannen sfeer te creëren. Wij vinden het ook belangrijk om te zorgen voor een goede (telefonische) bereikbaarheid van de praktijk en zullen hiervoor zorg dragen. Daardoor kunnen de logopedisten zich beter richten op het behandelen van de cliënten.

Inhoud vacature logopedist
Logopediecentrum Zoetermeer zoekt een logopedist die:

 • 1 of 2 dagen beschikbaar is op donderdag en/ of vrijdag
 • Gediplomeerd is en is ingeschreven (of binnenkort) in het Kwaliteitsregister Paramedici
 • Een eigen netwerk kan opbouwen en onderhouden
 • Nauwkeurig en effectief werkt
 • Goed zelfstandig kan werken
 • Op zoek is naar een uitdaging!
 • Startdatum in overleg

Wat bieden wij?
Logopediecentrum Zoetermeer biedt jou:

 • Een marktconform salaris
 • Ondersteuning op administratief gebied (Intramed)
 • De mogelijkheid tot het volgen van extra cursussen
 • Een baan binnen een goed lopende logopediepraktijk met zicht op een vast contract
 • Een gezellige praktijkruimte met veelal kinderen als cliënt

Bereikbaarheid van de praktijk
De praktijk is gevestigd aan het Croesinckplein 24 in Zoetermeer, gelegen in de wijk Palenstein. De praktijk heeft in Zoetermeer een centrale ligging en heeft voldoende gratis parkeermogelijkheden. De praktijk is ook goed bereikbaar met het OV vanuit o.a. Den Haag, Rotterdam, Gouda en bijvoorbeeld Leiden; Randstadrail 3 en 4 stoppen op loopafstand van de logopediepraktijk.

Solliciteren?
Voor vragen over deze vacature kun je direct contact opnemen met Logopediecentrum Zoetermeer via 079-2600 555 (optie 4). Je kunt je CV en motivatiebrief insturen via sollicitatie@de-logopedist.nl of via onze website de-logopedist.nl. Wij maken graag met je kennis!

Over ons

De NVLF is dé beroepsvereniging van en voor logopedisten in Nederland. We behartigen de belangen van alle 6000 leden die bij ons zijn aangesloten.

NVLF
Postbus 75
3440 AB Woerden

E: logopedie@nvlf.nl
W: www.nvlf.nl
T: 0348-457070

Social media

Contact

Performis BV verzorgt in opdracht van de NVLF de plaatsing van rubrieksadvertenties in Vraag & Aanbod. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Performis BV
Postbus 2396
5202 CJ 's-Hertogenbosch

E: vraagenaanbod@performis.nl
W: www.performis.nl
T: 073-6895889