Lax Vox® stem oefenslangen

Lax Vox® stem oefenslangen

Bedrijf: Brevo B.V.

Datum: 3 januari 2020

Plaats: Ridderkerk

Link: http://www.laxvox.nl

Beschrijving:

Lax Vox® stem oefenslangen

De Lax Vox methode is een begrip geworden onder logopedisten, zangleraren en (professionele) stemgebruikers. Veel van hen zijn zeer enthousiast over de methode. Zij zeggen allemaal dat de stem zeer snel herstelt en dat ze gemakkelijker zingen na het toepassen van de Lax Vox Methode. Ook zijn zij zeer te spreken over de Lax Vox® stem oefenslang van Brevo uit Ridderkerk, met name het mondgevoel en de flexibiliteit wordt als zeer prettig ervaren. De Lax Vox® stem oefenslang van Brevo is leverbaar in transparant en oranje en is te bestellen via www.laxvox.nl

Globaal komt de methode er op neer dat u een flesje voor 50% met lauwwarm water vult. Hierin laat u de Lax Vox® slang een bepaalde lengte onder de waterlijn zakken. De andere kant neemt u in de mond en u produceert zachtjes bepaalde oefengeluiden tijdens het blazen in de slang. Dit wordt bubbelen genoemd. De lengte van de slang onder de waterlijn bepaalt de oefening van de toonhoogte maar let op ook of een man of vrouw bubbelt maakt verschil. Het is van belang dat u een juist voorbeeld krijgt hoe u moet bubbelen……..en vooral hoe u het niet moet doen! Voor een goede uitleg kunt u o.a. terecht bij de NVLF aangesloten logopedisten.

Wat kost Lax Vox® slang (prijzen excl. BTW, incl. verzendkosten)

Lax Vox® slang 9 x 12 mm

  • 2 stuks van 35 cm € 7,50
  • 5 stuks van 35 cm € 9,95
  • per lengte van 5 meter € 25,60
  • per lengte van 10 meter € 45,20
  • per lengte van 25 meter € 104,00
  • per lengte van 50 meter € 155,00

Bestellen via www.laxvox.nl

Brevo B.V. – Dokwerkerstraat 3 – 2984 BJ Ridderkerk

Over ons

De NVLF is dé beroepsvereniging van en voor logopedisten in Nederland. We behartigen de belangen van alle 6000 leden die bij ons zijn aangesloten.

NVLF
Postbus 75
3440 AB Woerden

E: logopedie@nvlf.nl
W: www.nvlf.nl
T: 0348-457070

Social media

Contact

Performis BV verzorgt in opdracht van de NVLF de plaatsing van rubrieksadvertenties in Vraag & Aanbod. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Performis BV
Postbus 2396
5202 CJ 's-Hertogenbosch

E: vraagenaanbod@performis.nl
W: www.performis.nl
T: 073-6895889