Hemze – voor het oefenen van de voornaamwoorden

Hemze – voor het oefenen van de voornaamwoorden

Bedrijf: LEVAKI

Datum: 7 november 2018

Link: http://www.levaki.nl

Beschrijving:

Hemze is ontwikkeld voor het oefenen van persoonlijke, bezittelijke, en wederkerende voornaamwoorden. Het materiaal bestaat uit een memoryspel en een handboek.

Het spel heeft een moderne uitstraling en is een toevoeging op het bestaande logopediemateriaal. Het spel heeft als doel de meest foutief gebruikte persoonlijke, bezittelijke voornaamwoorden en wederkerende voornaamwoorden te oefenen. De voornaamwoorden hij, zij, hem, haar, zijn en zich kunnen geoefend worden met behulp van het memoryspel.

Hemze bestaat uit een doosje met daarin 40 paren memorykaartjes. De kaartjes zijn van stevig karton en zijn in kleur bedrukt. Verder wordt er een handboek meegeleverd bestaande uit 32 pagina’s in een ringband. In het handboek is er een duidelijke uitleg over de voornaamwoorden en zijn er oefeningen om te werken met het memoryspel. Daarnaast zijn er losse werkbladen opgenomen die ook gebruikt kunnen worden om de voornaamwoorden te trainen.

 

Hemze is te bestellen via: www.levaki.nl

 

Hieronder reacties van enthousiaste logopedisten:

Mooi en modern behandelmateriaal. Kinderen zijn erg enthousiast! Naast de gekleurde plaatjes in het handboek zijn dezelfde afbeeldingen ook in zwart/wit, erg fijn en duidelijk te kopiëren om als oefenblad/spel mee naar huis te geven. Een welkome aanvulling voor het behandelen van voornaamwoorden.

Het materiaal is een fijn hulpmiddel om de voornaamwoorden te trainen. Voor de kinderen zijn de afbeeldingen erg herkenbaar en dankzij de kopieerbladen met voorbeeldzinnen kan er ook thuis goed mee geoefend worden.

Mooi, vernieuwend spel! De afbeeldingen zijn erg duidelijk en modern en de kaarten zijn stevig. Het is een goede aanvulling voor het behandelen van o.a. bezittelijk voornaamwoorden.

Over ons

De NVLF is dé beroepsvereniging van en voor logopedisten in Nederland. We behartigen de belangen van alle 6000 leden die bij ons zijn aangesloten.

NVLF
Postbus 75
3440 AB Woerden

E: logopedie@nvlf.nl
W: www.nvlf.nl
T: 0348-457070

Social media

Contact

Performis BV verzorgt in opdracht van de NVLF de plaatsing van rubrieksadvertenties in Vraag & Aanbod. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Performis BV
Postbus 2396
5202 CJ 's-Hertogenbosch

E: vraagenaanbod@performis.nl
W: www.performis.nl
T: 073-6895889