Geef jouw taalonderwijs vleugels en poten

Geef jouw taalonderwijs vleugels en poten

Bedrijf: LeesMees

Datum: 7 februari 2020

Plaats: Nederland

Link: https://www.leesmees.nl/

Beschrijving:

Ook altijd op zoek naar de leukste sites en apps om de taal- en leesontwikkeling te stimuleren? Steeds meer logopedisten ervaren de voordelen van LeesMees: het meest uitgebreide online taalplatform. Geen voorgeprogrammeerde lessen, maar een vrij in te zetten hulpmiddel met een ruim aanbod aan oefeningen én ondersteuning.

Op LeesMees oefenen kinderen met de Nederlandse taal en begrijpend lezen in het bijzonder. LeesPlezier staat voorop in de aantrekkelijke online leeromgeving waarin de nieuwste LeesTools voorhanden zijn. De ToverKwast maakt het bijvoorbeeld mogelijk de tekst vollédig naar eigen voorkeuren weer te geven; uniek en alleen bij LeesMees beschikbaar!

Iedere vogel staat voor een taalcategorie, zoals woordenschat, verwijs- en signaalwoorden, samenvatten en tekstbegrip. Er staan honderden aantrekkelijke oefeningen klaar die goed aansluiten op de belevingswereld van kinderen. Er kan geoefend worden op verschillende niveaus en in het theorieregister vinden kinderen uitleg over belangrijke taalbegrippen.

LeesMees kijkt alle oefeningen automatisch na en verwerkt de scores in het uitgebreide persoonlijke rapport. Hiermee wordt het voor kinderen mogelijk om eigen leerdoelen op te stellen. Trots op resultaten? Deel het snel en eenvoudig met ouders of andere begeleiders. Op het dashboard voor logopedisten worden de resultaten en statistieken van al jouw leerlingen verzameld. Snel, gemakkelijk en overzichtelijk.

Voor logopedisten is het nu mogelijk om 3 maanden gratis en vrijblijvend kennis te maken met LeesMees. Stuur ‘Ja, ik vlieg mee’ naar leanne@leesmees.nl en maak direct gebruik van dit tijdelijke aanbod!

Over ons

De NVLF is dé beroepsvereniging van en voor logopedisten in Nederland. We behartigen de belangen van alle 6000 leden die bij ons zijn aangesloten.

NVLF
Postbus 75
3440 AB Woerden

E: logopedie@nvlf.nl
W: www.nvlf.nl
T: 0348-457070

Social media

Contact

Performis BV verzorgt in opdracht van de NVLF de plaatsing van rubrieksadvertenties in Vraag & Aanbod. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Performis BV
Postbus 2396
5202 CJ 's-Hertogenbosch

E: vraagenaanbod@performis.nl
W: www.performis.nl
T: 073-6895889