Expertisedag voor logopedisten 2020

Expertisedag voor logopedisten 2020

Bedrijf: Scem.

Datum: 18-09-2020 - 09:15u tot 18-09-2020 - 16:30u

Plaats: Ede

Link: https://www.scem.nl/evenement/fields-8/1911-expertisedag-voor-logopedisten-2020.html

Beschrijving:

De eerste Expertisedag voor Logopedisten werd door jullie met meer dan een 8 beoordeeld! Reden genoeg om een tweede editie te maken met wederom aandacht voor een aantal medische aandoeningen.

Zoals kinderen met ademhalingsproblemen en astma, wat complicerend kan zijn voor de logopedische behandeling. Een vroegtijdige herkenning, pluis/niet-pluis, de tijdige verwijzing en handvatten voor de eigen behandeling passeren de revue. We bespreken de relatie tussen taalontwikkeling en autisme, en taalproblemen bij een kind met LVB, waarbij het ‘opplakken’ van het verkeerde etiket grote gevolgen heeft. Hoe werk je met deze kinderen, wat zijn de mogelijkheden en onmogelijkheden?

We gaan in op het signaleren van eet- en slikproblemen en hun impact op het welbevinden van ouderen en kinderen. Daarnaast hebben we wederom een kinder-KNOarts bereid gevonden aan te treden! Over kinder-KNO is nog meer dan genoeg te vertellen. Hoe kunnen we gezamenlijk optrekken? En als laatste bieden we u een out-of-the-box thema ditmaal over Misofonie (de weerzin tegen eet-, slik- en ademgeluiden).

Aan het einde van de dag ga je naar huis met een rugzak vol medische kennis over aandoeningen waar je altijd graag meer specialistische kennis over had willen hebben.

Datum vrijdag 20 maart 2020
Locatie ReeHorst
Plaats Ede

Accreditatie

aangevraagd bij ADAP

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld bedraagt: € 209
Bij inschrijven binnen 3 weken vóór de bijeenkomst: € 239

Doelgroep

Logopedisten (i.o.)

 

Voor meer informatie en inschrijven: klik hier

Over ons

De NVLF is dé beroepsvereniging van en voor logopedisten in Nederland. We behartigen de belangen van alle 6000 leden die bij ons zijn aangesloten.

NVLF
Postbus 75
3440 AB Woerden

E: logopedie@nvlf.nl
W: www.nvlf.nl
T: 0348-457070

Social media

Contact

Performis BV verzorgt in opdracht van de NVLF de plaatsing van rubrieksadvertenties in Vraag & Aanbod. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Performis BV
Postbus 2396
5202 CJ 's-Hertogenbosch

E: vraagenaanbod@performis.nl
W: www.performis.nl
T: 073-6895889