Evidence Based Diagnostiek en Behandeling van Afasie

Evidence Based Diagnostiek en Behandeling van Afasie

Bedrijf: Hogeschool Utrecht

Datum: 8 november 2017

Plaats: Utrecht

Link: www.werkenstudie.hu.nl

Beschrijving:

In januari 2018 start de 5 daagse cursus Evidence Based Diagnostiek en Behandeling van Afasie, door drs. Marloes Veldkamp aan de Hogeschool Utrecht.

De inhoud van de cursus in het kort:

Afasie kent vele verschijningsvormen en symptomen. Daarnaast hebben veel mensen met afasie ook andere cognitieve stoornissen, zoals geheugenstoornissen, stoornissen in de waarneming en praxis en stoornissen in de executieve functies. Dit maakt de diagnostiek en behandeling van afasie is complex. Met name over de behandeling van afasie wordt veel gepubliceerd in internationale literatuur. Het vergt vaardigheid en inspanning om de juiste literatuur te vinden en up-to-date te blijven.

Deze cursus brengt u op de hoogte van de laatste inzichten en stelt u in staat zelfstandig evidence-based te handelen. Een belangrijke bron daarbij is de richtlijn Diagnostiek en behandeling van Afasie.

Wilt u meer weten over deze cursus of het overige aanbod Post-HBO cursussen en studiedagen, raadpleeg dan de site www.werkenstudie.hu.nl

Docent: Drs. Marloes Veldkamp is logopedist en klinisch linguïst en docent neurologische taal-, spraak- en slikstoornissen aan de Hogeschool Utrecht

Data: 22 januari, 12 maart, 11 april, 14 mei en 27 juni 2018

Locatie: Hogeschool Utrecht

Kosten: € 1.500,-

Aanmelding en meer informatie: www.werkenstudie.hu.nl of www.cps.hu.nl

Over ons

De NVLF is dé beroepsvereniging van en voor logopedisten in Nederland. We behartigen de belangen van alle 6000 leden die bij ons zijn aangesloten.

NVLF
Postbus 75
3440 AB Woerden

E: logopedie@nvlf.nl
W: www.nvlf.nl
T: 0348-457070

Social media

Contact

Performis BV verzorgt in opdracht van de NVLF de plaatsing van rubrieksadvertenties in Vraag & Aanbod. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Performis BV
Postbus 2396
5202 CJ 's-Hertogenbosch

E: vraagenaanbod@performis.nl
W: www.performis.nl
T: 073-6895889