Dynamische praktijk zoekt logopedisch talent

Dynamische praktijk zoekt logopedisch talent

Bedrijf: Logopedie Westrand

Datum: 9 september 2019

Plaats: Amsterdam

Link: https://www.logopediewestrand.nl/wij-hebben-weer-ruimte-voor-nieuwe-parttime-collegas-2/

Beschrijving:

Dynamische praktijk in Amsterdam-West

zoekt

logopedisch talent

Vind je het belangrijk om je talent als logopedist verder te ontwikkelen? En werk je graag bij een veelzijdige praktijk die echt gaat voor het begeleiden van nieuwe medewerkers? Logopedie Westrand, de leukste logopediepraktijk van Amsterdam-West, is met spoed op zoek naar nieuwe collega’s (2-4 dagen).

Een kweekvijver voor talent

Logopedie Westrand geldt als een kweekvijver voor logopedisch talent. We gaan ervan uit dat je het beste tot je recht komt als jij je passie volgt. Jouw ontplooiing is dan ook ons speerpunt. Met vier vestigingen hoort Logopedie Westrand tot de grotere logopediepraktijken van de stad. Daardoor hebben we een veelzijdig aanbod met veel verschillende specialismen. Dat biedt jou de kans om je als logopedist verder te ontwikkelen, uit te zoeken waar je precies goed in bent en volop te sparren met collega’s.

Ter versterking van ons team zoeken we zelfstandig werkende logopedisten, die graag met patiënten met diverse achtergronden werken. Een open houding, leergierigheid en betrokkenheid vinden we belangrijker dan werkervaring; ook als je binnenkort afstudeert, net bent afgestudeerd of herintreedt ben je van harte welkom! Logopedie Westrand hanteert verschillende contractvormen: ZZP, vast contract op basis van gerealiseerde zittingen (variabel salaris) of volgens een gegarandeerd aantal uren (vast salaris).

Meer weten? Lees hier alle vacaturedetails of kom een dagdeel vrijblijvend meelopen om onze praktijk te leren kennen. Of stuur een mail met je cv naar Liesbeth Fabius: l.fabius@logopediewestrand.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Over ons

De NVLF is dé beroepsvereniging van en voor logopedisten in Nederland. We behartigen de belangen van alle 6000 leden die bij ons zijn aangesloten.

NVLF
Postbus 75
3440 AB Woerden

E: logopedie@nvlf.nl
W: www.nvlf.nl
T: 0348-457070

Social media

Contact

Performis BV verzorgt in opdracht van de NVLF de plaatsing van rubrieksadvertenties in Vraag & Aanbod. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Performis BV
Postbus 2396
5202 CJ 's-Hertogenbosch

E: vraagenaanbod@performis.nl
W: www.performis.nl
T: 073-6895889