Dringend vervanging gevraagd!

Dringend vervanging gevraagd!

Bedrijf: Logopediepraktijk Ederveen/Lunteren

Datum: 19 december 2018

Plaats: Ederveen en Lunteren

Link: http://logo-ederveen.nl/

Beschrijving:

Gezocht: enthousiaste logopedist om levens te veranderen
(2-4 dagen*)

Wendy Schouten: ‘Het leukste aan mijn vak vind ik dat ik mensen echt kan helpen. Soms komt een kind schoorvoetend binnen, starend naar de grond. Na een aantal behandelingen zie je het zelfvertrouwen groeien, het neusje gaat langzaam de lucht in. Daar doe ik het voor.’

Herkenbaar? Wij zijn op zoek naar een collega die begrijpt dat je pas mens bent als je kunt communiceren.

Als logopedist in onze praktijk ben je zelf verantwoordelijk voor het gehele proces, van het eerste contact met de school of familie, tot de administratie en het uitzwaaien bij de laatste afspraak. Onze praktijk heeft als speerpunt de behandeling van kinderen met een dysphatische ontwikkeling. Het is een pré als je al scholing hebt gehad in de methode van Tan-Södenberg maar bereidheid om hierin te (blijven) scholen is onmisbaar.

We hebben geen lange lijst met eisen opgesteld, we zijn geïnteresseerd in jouw sterke punten en ambities voor de toekomst. Natuurlijk is het wel belangrijk om een registratie in het kwaliteitsregister te hebben en ICT-vaardig te zijn. Wij zoeken jou als het je tweede natuur is om vragen te stellen, te blijven leren en verantwoordelijkheid te dragen voor jouw professionele handelen.

Herken jij jezelf in dit profiel en heb jij ook zo’n hekel aan wachtlijsten? Kom dan ons gezellige team versterken! Stuur jouw sollicitatiebrief naar Wendy Schouten: logo.schouten@solcon.nl

Wil je eerst meer informatie? Bel 0612472628.

*in eerste instantie gaat het om een vervanging

Over ons

De NVLF is dé beroepsvereniging van en voor logopedisten in Nederland. We behartigen de belangen van alle 6000 leden die bij ons zijn aangesloten.

NVLF
Postbus 75
3440 AB Woerden

E: logopedie@nvlf.nl
W: www.nvlf.nl
T: 0348-457070

Social media

Contact

Performis BV verzorgt in opdracht van de NVLF de plaatsing van rubrieksadvertenties in Vraag & Aanbod. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Performis BV
Postbus 2396
5202 CJ 's-Hertogenbosch

E: vraagenaanbod@performis.nl
W: www.performis.nl
T: 073-6895889