Cursussen Revalidatie Friesland Academie

Cursussen Revalidatie Friesland Academie

Bedrijf: Revalidatie Friesland Academie

Datum: 29 maart 2019

Link: http://www.revalidatie-friesland.nl/academie

Beschrijving:

16 mei – CURSUS Groepstherapie bij afasie: een onmisbare schakel!

Tijdens deze cursus krijg je handvatten voor het opzetten, uitvoeren en evalueren van groepstherapie met afasiepatiënten. Je doet praktische ervaring op met het leiden en coachen van een groep. Ervaringen worden met elkaar geëvalueerd en er volgt feedback op je handelen. Je besteedt aandacht aan je eigen rol als therapeut, waarbij bewustwording van talenten, valkuilen en angsten aan de orde komen.De inhoud van de cursus wordt zoveel mogelijk afgestemd op individuele wensen. Je maakt een voorbereidingsopdracht en sluit de cursus af met een eindopdracht waarbij je een situatie uit je eigen praktijk gebruikt.

 

21 juni – CURSUS Cognitieve communicatiestoornissen

In deze cursus maak je kennis met het AfasieNet CCS, een screeningsinstrument voor cognitieve communicatiestoornissen en behandelmateriaal voor deze specifieke doelgroep. Het theoretisch gedeelte gaat in op de kenmerken van cognitieve communicatiestoornissen en de hierbij mogelijke behandelmethoden uit het Handboek voor Interdisciplinaire Cognitieve Behandeling. Daarna oefen je met je medecursisten het toepassen van de methoden aan de hand van praktische oefeningen en casuïstiek.

 

Opgeven of het volledige aanbod bekijken? Ga naar www.revalidatie-friesland.nl/academie of mail naar academie@revalidatie-friesland.nl

Over ons

De NVLF is dé beroepsvereniging van en voor logopedisten in Nederland. We behartigen de belangen van alle 6000 leden die bij ons zijn aangesloten.

NVLF
Postbus 75
3440 AB Woerden

E: logopedie@nvlf.nl
W: www.nvlf.nl
T: 0348-457070

Social media

Contact

Performis BV verzorgt in opdracht van de NVLF de plaatsing van rubrieksadvertenties in Vraag & Aanbod. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Performis BV
Postbus 2396
5202 CJ 's-Hertogenbosch

E: vraagenaanbod@performis.nl
W: www.performis.nl
T: 073-6895889