Als praten moeilijker wordt… Gratis informatie over onze communicatie hulpmiddelen

Als praten moeilijker wordt… Gratis informatie over onze communicatie hulpmiddelen

Bedrijf: Commap Communicatie Apparatuur B.V.

Datum: 7 februari 2020

Plaats: Uden

Beschrijving:

Commap communicatie apparatuur bv levert allerlei communicatiehulpmiddelen aan mensen die een belemmering ervaren in de communicatie. Commap geeft advies bij de selectie van hulpmiddelen en begeleidt het gehele traject van aanvraag tot en met  het gebruik van het hulpmiddel. We werken samen met de meeste zorgverzekeraars in Nederland en voor mensen die door een motorische en/of cognitieve belemmering niet (meer) goed kunnen spreken. Door het inzetten van een hulpmiddel wordt het voor onze cliënten mogelijk om zich beter uit te drukken en wensen en behoeftes aan te geven. Uit ervaring kunnen we zeggen dat met een communicatiehulpmiddel een sociaal isolement kan worden voorkomen of doorbroken.

Naast systemen die gebaseerd zijn op tekst (met of zonder toetsenbord), zijn er ook systemen op basis van pictogrammen.  Bijvoorbeeld  het oogbesturingssysteem: de EyeComm

Uniek in Nederland is de door Commap ontwikkelde Minimal Movement Switch (MMS)
De MMS is een schakelaar die kan worden geactiveerd met minimaal kleine bewegingen. Communiceren en alarmeren wordt mogelijk, ook wanneer dit door iedereen voor onmogelijk wordt gehouden. Vanaf januari 2020 is zelfs een unieke MMS met geluid beschikbaar waarbij gealarmeerd kan worden via geluid!

We kunnen verschillende standaard apparaten leveren, maar we zijn ook gespecialiseerd in apparatuur werkend op hersengolven: Brainfingers.

Haptische communicatie, praten via voelsymbolen is nieuw en sinds september leverbaar.
Door het voelen van de vorm kan communicatie mogelijk worden gemaakt met de omgeving: SensaComm.

Ook ben je bij ons aan het goede adres voor aangepaste toetsenborden, speciale muizen, aanraakschermen, invoerschakelaars etc.

We komen graag vrijblijvend bij u langs voor een demonstratie of een persoonlijke passing.
Als je liever een gratis informatiepakket wilt ontvangen van alle mogelijkheden, klik hier.

MAATWERK is onze EXPERTISE!
www.commap.nl  

Over ons

De NVLF is dé beroepsvereniging van en voor logopedisten in Nederland. We behartigen de belangen van alle 6000 leden die bij ons zijn aangesloten.

NVLF
Postbus 75
3440 AB Woerden

E: logopedie@nvlf.nl
W: www.nvlf.nl
T: 0348-457070

Social media

Contact

Performis BV verzorgt in opdracht van de NVLF de plaatsing van rubrieksadvertenties in Vraag & Aanbod. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Performis BV
Postbus 2396
5202 CJ 's-Hertogenbosch

E: vraagenaanbod@performis.nl
W: www.performis.nl
T: 073-6895889