Aankondiging Training CELF-5-NL

Aankondiging Training CELF-5-NL

Bedrijf: Aankondiging Training CELF-5-NL

Datum: 28 juni 2019

Plaats: Pearson Academy

Link: http://www.pearsonacademy.nl/trainingen-logopedie

Beschrijving:

De nieuwe CELF-5-NL is dé test voor diagnose en evaluatie van taalproblemen bij kinderen. De test is reeds digitaal beschikbaar op ons testplatform Q-interactive. Later deze zomer komt de CELF-5 op papier uit. Daar hoort ook een nieuwe training bij waarin de verschillen en overeenkomsten tussen de CELF-4-NL en CELF-5-NL aanbod komen, het onderzoeksprotocol, het opstellen van logopedische behandeldoelen en een demo en zelf oefenen met het digitaal afnemen, scoren en rapporteren van de nieuwe test.

 

Na het volgen van de training:

  • Bent u in staat om de CELF-5-NL verantwoord te gebruiken bij taaldiagnostisch onderzoek
  • Bent u in staat om SMART logopedische behandeldoelen op te stellen
  • Bent u in staat de CELF-5 probleemloos digitaal in te zetten: afnemen, scoren en rapporteren

 

Vanaf 3 september organiseert Pearson Academy een geaccrediteerde CELF-5 training waarvan het middagdeel bestaat uit het leren over en oefenen met het digitaal afnemen, scoren en rapporteren. Aan u de keuze of u in de ochtend, de middag of de hele dag de training volgt. Deze training vindt plaats op verschillende locaties in Nederland of kan als incompany training bij u op locatie worden gegeven, net als al onze andere trainingen.

Over ons

De NVLF is dé beroepsvereniging van en voor logopedisten in Nederland. We behartigen de belangen van alle 6000 leden die bij ons zijn aangesloten.

NVLF
Postbus 75
3440 AB Woerden

E: logopedie@nvlf.nl
W: www.nvlf.nl
T: 0348-457070

Social media

Contact

Performis BV verzorgt in opdracht van de NVLF de plaatsing van rubrieksadvertenties in Vraag & Aanbod. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Performis BV
Postbus 2396
5202 CJ 's-Hertogenbosch

E: vraagenaanbod@performis.nl
W: www.performis.nl
T: 073-6895889