Info & tarieven

Wist u dat de website van het NVLF ruim 350.000 keer per jaar bezocht wordt? Ook deze bezoekers bereiken?
U kunt een Vraag & Aanbod advertentie plaatsen. Hieronder leest u meer informatie over adverteren in Vraag & Aanbod. Heeft u nog vragen neem dan contact op met onze uitgever Performis BV.

Adverteren in Vraag & Aanbod
U heeft de mogelijkheid de advertentie te plaatsen in de volgende rubrieken:

  • Opleidingen & Cursussen
  • Vacatures
  • Congressen
  • Praktijk te huur / ter overname
  • Boeken & Materialen

U kunt uw (bedrijfs) logo plaatsen, een actieve mail en weblink opnemen en uw advertentietekst zo kort of zo lang maken als u wenst.

Uw online advertentie extra onder de aandacht brengen in het Nederlands Tijdschrift voor Logopedie?
Dat kan! Wanneer u een advertentie plaatst op www.nvlf.nl in één van bovenstaande rubrieken heeft u de mogelijkheid uw advertentie door te plaatsen naar het Nederlands Tijdschrift voor Logopedie. In het tijdschrift treft u ook het onderdeel Vraag & Aanbod aan. Bij een doorplaatsing sluit uw advertentie in het tijdschrift één op één aan op uw online advertentie. Zo bereikt u naast de online lezers ook de 5800 printlezers!

Uw extra vermelding bevat:

  • Rubriek van uw advertentie
  • De titel van uw advertentie
  • Plaats en evt data
  • Afbeelding / bedrijfslogo

Tarieven
8 weken online: € 75,–
8 weken online + vermelding in het Tijdschrift voor Logopedie : €125,–

(Tarieven zijn exclusief btw)

Een advertentie aanvragen?
U kunt uw advertentie eenvoudig, zonder registratie, opgeven via het aanmeldformulier. Gelieve geen advertenties in te sturen per e-mail.

Vragen?
Voor vragen kunt u contact opnemen met onze uitgeefpartner:

Performis BV
Postbus 2396
5202 CJ ‘s-Hertogenbosch

Telefoon: 073 6895889
E-mail: vraagenaanbod@performis.nl
Contactpersoon: Kester van Rooij
Website: www.performis.nl

 

* De Nederlandse Vereniging van Logopedie en Foniatrie communiceert via verschillende kanalen, zowel in print als digitaal. Voor u als adverteerder betekent dit dat u uw boodschap op verschillende manieren onder de aandacht kunt brengen van uw doelgroep. Naast een advertentie in het Nederlands Tijdschrift voor Logopedie, dat in een oplage van 5.800 het overgrote deel van de beroepsgroep logopedisten bereikt, kunt u ook kiezen voor een advertentie in de digitale nieuwsbrief, in de NVLF-app of een banner op de website. Gelooft u net als wij in de kracht van crossmediaal adverteren, of zoekt u een goede mix van print en digitaal? Samen met u stellen wij graag een advertentiecampagne op maat op, zodat u uw doelgroep optimaal kunt bereiken. Wij denken graag met u mee over welke kanalen voor uw boodschap het meest geschikt zijn.

Over ons

De NVLF is dé beroepsvereniging van en voor logopedisten in Nederland. We behartigen de belangen van alle 6000 leden die bij ons zijn aangesloten.

NVLF
Postbus 75
3440 AB Woerden

E: logopedie@nvlf.nl
W: www.nvlf.nl
T: 0348-457070

Social media

Contact

Performis BV verzorgt in opdracht van de NVLF de plaatsing van rubrieksadvertenties in Vraag & Aanbod. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Performis BV
Postbus 2396
5202 CJ 's-Hertogenbosch

E: vraagenaanbod@performis.nl
W: www.performis.nl
T: 073-6895889